Akkor sem kell elkeserednie, ha nem jó méretű papucsot rendelt! A nem megfelelő méretű papucsot díjmentesen kicseréljük Önnek. Hibás méret esetén 14 napon belül kicseréljük a terméket egy Ön által megjelölt méretű papucsra.

A papucs cseréjéhez küldje vissza a terméket postai úton a Telitalp Bt. részére (6100 Kiskunfélegyháza, Tulipán u. 7.) A papucs mellé legyen szíves mellékelni egy nyilatkozatot, mely tartalmazza:

  • a csereterméket méretét
  • az Ön pontos címét, melyre a megfelelő terméket küldhetjük,
  • telefonszámot és e-mail címet a későbbi egyeztetéshez.

A papucsot kérjük, egyszerű csomagként adja fel címünkre. Utánvéttel feladott csomagot nem áll módunkban fogadni. A hibás méretű termék visszaküldésének költsége a vevőt terheli, míg a cseretermék megküldését Cégünk fizeti. A visszaküldött termék megérkezését követően megkezdjük az Ön által kért papucs gyártását (8-10 munkanap). Az elkészült lábbelit futárszolgálattal juttatjuk el Önnek a nyilatkozatban megadott címre.

Figyelem! A kopott, szennyeződött papucsot mérethiba miatt nem áll módunkban kicserélni. Új papucsát csak szobában, tiszta felületen próbáld fel, és ha azt érzi, nem megfelelő a mérete ne használja tovább, kérje a termék cseréjét! Amennyiben tovább használja a papucsot és e miatt a papucs szennyeződik, kopik, gyűrődik úgy nem áll módunkban visszacserélni a használt terméket!