Minden termékünk egyedileg a megrendelő kérése alapján készül. A legyártott papucsot csomagolás után átadjuk a futárszolgálat részére, erről külön e-mailben értesítjük Önt.

Ezt követően a futárszolgálat fogja Önt értesíteni a csomag kézbesítésével kapcsolatos további részletekről, a kézbesítés várható idejéről. A csomag kiszállítása, a futárnak történt átadást követő munkanapra várható. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok visszaküldésre kerülnek.

A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben online PayPal szolgáltatás keretében, vagy banki utalással, illetve utánvétes rendelés esetén a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, annak újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Cégünk termékeit a DPD futárszolgálat szállítja házhoz.

A csomagszállítás díja: 1.890.- Ft/csomag

A szállítási költség alakulásáról a vásárlási folyamat során, a megrendelés véglegesítése előtt is részletes tájékoztatást kap a vásárló.