2 Csatos Női Biokomfort Papucs bélelve – Ezüst pöttyös

14490 Ft

Próbálja ki Biokomfort 2 csatos kényelmi papucsunkat! Akár utcai, vagy otthoni, akárvalódi bőr munkahelyi viseletnek szánja, ez lehet az ideális választás az Ön számára.

A gondosan válogatott marhabőr felsőrészt valódi bőrbéléssel láttuk el, így növelve annak tartását. A bélésbőrt először ragasztással, majd dísztűzéssel rögzítjük a fedőbőrhöz, az eredmény pedig egy rendkívül strapabíró é esztétikus papucs. A kényelmi talpformának és a 2 csatpánttal ellátott fejformának köszönhetően stabilan tartják lábát, így akár egész napos használat mellett is kényelmes viseletet garantálnak.  2 csatos női modellünket nagyobb orrkivágással készítjük, így szélesebb lábfej esetén is komfortos járást biztosítanak.

  • 100% valódi bőr fedőbőr és valódi bőrbélés
  • Anatómiai kialakítású talpszerkezet
  • Csúszásmentes járófelület
  • Több színben rendelhető
  • 2 állítható csatos pánt a tökéletes illeszkedésért
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

2 Csatos Női Biokomfort Papucsunk állítható pántjaival ideális választás lehet az Ön számára. A kiváló minőségű marhabőr felsőrész stabilan tartja a lábat, mégis rugalmasan követi annak formáját. A marhabőr felsőrészt valódi bőrbéléssel láttuk el, így növelve annak tartását. A bélésbőrt először ragasztással, majd dísztűzéssel rögzítjük a fedőbőrhöz, az eredmény pedig egy rendkívül strapabíró papucs. A papucsfelsőrész bőrt a megfelelő helyeken levékonyítottuk, hogy a lehető legkényelmesebb viseletet biztosítsa. A papucs talpformája optimális a kényelmes állómunkákhoz.

  • 100% valódi bőr fedőbőr és valódi bőrbélés
  • Anatómiai kialakítású talpszerkezet
  • Csúszásmentes járófelület
  • Több színben rendelhető
  • 2 állítható csatos pánt a tökéletes illeszkedésért

Mekkora papucsra van szüksége? Mérje meg talpának hosszát (a leghosszabb lábujja hegyétől a sarka hegyéig) és hasonlítsa a lenti méretekhez:

MÉRET – Maximális talphossz

35 – 22,6 cm

36 – 23,3 cm

37 – 24,0 cm

38 – 24,7 cm

39 – 25,3 cm

40 – 25,9 cm

41 – 26,6 cm

42 – 27,2 cm

 

A szállítási feltételekről, a megfelelő méret kiválasztásáról, illetve a vásárlással kapcsolatos egyéb kérdésekről tájékozódhat honlpapunk Hasznos Információk menüpontjában.

A komfort papucs kezeléséről:

Fedett (box) bőrből készült papucsaink felső bőrfelülete enyhén nedves ruhával tisztítható. Nubuk bőr ápolását kezdjük erős kefével, de ha már helyenként kifényesedett, akkor a foltok eltüntetéséhez finom dörzspapír használta ajánlott.

További információk

Méret

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„2 Csatos Női Biokomfort Papucs bélelve – Ezüst pöttyös” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük