Női Biokomfort Kismamacipő – Sárga mintás nubuk

18890 Ft

Kismamacípőinket azoknak ajánljuk, akiknek lába különösen nagy igénybevételnek van kitéve. Az egyedi kialakítású talp megfelelő alátámasztást bíztosít a lábnak, a 3,5 – 4 cm-es sarokmagasság ideális a tartás szempotjából, a magasított szár pedig kényelmesen, mégis határozottan tartja a bokát. A cipőfűző és a fűzőkapcsok segítségével mindenki maga állíthatja be, hogy mennyire fezses tartással kívánja hordani a lábbelit.

• 100% valódi bőr felsőrészvalódi bőr
• Anatómiai kialakítású talpszerkezet
• Csúszásmentes járófelület
• Több színben rendelhető
• Fűzővel és fűzőkapoccsal állítható felsőrész
• Párnás kialakítás a láb hátsó részén

Kismamcipőink esetében a célunk, hogy akár egész napos álló munka esetén is biztosítsa a kányelmes viseletet és megelőzze a láb kifáradását.

Biokomfort papucsaink gyártása során saját, egyedi talpainkat használjuk, melyek méretezése némileg eltérhet a megszokottól. Mivel a Kismamacipőink magasított szára nem engedi előre, illetve hátra mozdulni a lábat a lábágyon belül, különösen fontos a megfelelö méret kiválasztása.

Ha először vásárol nálunk, kérjük, olvassa el segédletünket, melyben igyekszünk segítséget nyújtani az Ön számára ideális méret kiválasztásához.

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

Kismamamcipőink igazi kuriózumnak számítanak a kényelmi lábbelik piacán. Ma már igen kevesen foglalkoznak ennek a különleges lábbelinek a gyártásával, annak ellenére, hogy sokak számára elengedhetetlen munkaeszköznek számít.

Az egyedi kialakítású talp megfelelő alátámasztást bíztosít a lábnak, a 3,5 – 4 cm-es sarokmagasság pedig ideális a tartás szempotjából. A kiváló minőségű marhabőrből készült magasított szárú felsőrész stabilan tartja a bokát, mégis rugalmasan követi lábának formáját.

A felsőrész lyuggatott kialakítása, valamint a lábijjaknál, illetve a sarokrészen nyitott fazon elősegíti a láb egészséges szellőzését. Papucsaink talpának bélelésekor úgynevezett microfiber-t, azaz mesterséges bőrt alkalmazunk. Ez a környezetbarát technológiával készült speciális anyag valódi bőrhatást nyújt, kiemelkedő a kopásállósága és antibakteriális, így gátolja a lábszag képződést. A microfiber nemcsak lélegző és kiváló nedvszívó képességű anyag, hanem – a természetes bőrrel ellentétben – vízzel is tisztítható, így megnöveli papucsunk élettartalmát.
Kismamacipőinket fűzős felső résszel készítjük, hogy megfelelően illeszkedjenek a legkülönbözőbb lábformákhoz.

A lábbeli szárán fűzőkapcsok biztosítják a gyorsabb és kényelmesebb rögzítést. A nyelv kivehető, így kismamcipőnk nyelv nélkül is használható.

• 100% valódi bőr felsőrész
• Anatómiai kialakítású talpszerkezet
• Csúszásmentes járófelület
• Több színben rendelhető
• Fűzővel és fűzőkapoccsal állítható felsőrész
• Párnás kialakítás a láb hátsó részén

Mekkora papucsra van szüksége? Mérje meg talpának hosszát (a leghosszabb lábujja hegyétől a sarka hegyéig) és hasonlítsa a lenti méretekhez:

MÉRET – Maximális talphossz
35 – 22,6 cm
36 – 23,3 cm
37 – 24,0 cm
38 – 24,7 cm
39 – 25,3 cm
40 – 25,9 cm
41 – 26,6 cm
42 – 27,2 cm

A szállítási feltételekről, a megfelelő méret kiválasztásáról, illetve a vásárlással kapcsolatos egyéb kérdésekről tájékozódhat honlpapunk „Hasznos Információk” menüpontjában.

A komfort papucs kezeléséről:
Fedett bőrből készült papucsaink felső bőrfelülete enyhén nedves ruhával tisztítható. Nubuk bőr ápolásåt kezdjük erős kefével, de ha már helyenként kifényesedett, akkor a foltok eltüntetéséhez finom dörzspapír használta ajánlott.

További információk

Méret

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Női Biokomfort Kismamacipő – Sárga mintás nubuk” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük